11 Nisan 2011 Pazartesi

AYVALIK'TAN KOZAK YAYLASI'NA ANADOLU İÇİN YÜRÜYORUZ


Büyük Anadolu Yürüyüşü (http://www.anadoluyuvermeyecegiz.net/) Ayvalık Grubu yaptığı toplantıda, Ayvalık’tan Yukarıbey Nahiyesine kadar (Kozak Yaylası- Madra Dağları) yürüme kararı aldı.
Bütün programa olmasa bile 13'ündeki basın açıklamasına katılımımız çok çok önemli. 
Yürüyüş 13 Nisan’da başlayıp 15 Nisan’da Yukarıbey Nahiyesindeki arkadaşlara devredilecek..Yürüyüşe buradan Kozak Yukarıbey Nahiyesinden arkadaşlar devam edecek. Bergama çıkışında yürüyüş sonlandırılacak.
PROGRAM:
1. GÜN: 13 Nisan Çarşamba; Saat 12.30’da Ayvalık Meydanında basın açıklaması. Sonrasında yürüyüşe destek verenlerle birlikte bir süre yürünecek. Buradan itibaren 4 arkadaş Karaayıt Köyüne kadar yürüyecek. (22.7 Km.) Konaklama burada yapılacak. Akşam Köy kahvesinde sunum ve sohbet yapılacak.
2. GÜN: 14 Nisan Perşembe; Yürüyüşe yeni katılan arkadaşlarla beraber ana grup Demircidere Köyüne yürüyecek. Burada sunum ve sohbet yapılacak. Sonra yürüyüş devam edecek ve Panayır Alanında konaklama yapılacak. (16.8 Km.)
3. GÜN: 15 Nisan Cuma; Yürüyüş Yukarıbey Nahiyesi yol ağzına kadar devam edecek. Burada Ayvalık’tan gelen arkadaşların katılımıyla Nahiye meydanına yürünecek ve Yukarıbey’li arkadaşlarla buluşulacak. Daha sonra Kozaklı arkadaşlar Bergama’ya doğru yolcu edilecek. ( 8.5 Km.)

İletişim : NAZLI AVCILAR : 0 506 546 47 72

Hiç yorum yok: